Tips på resor med tema choklad

Nuförtiden väljer allt fler resebolag och hotell världen över ett tema för sina destinationer och anläggningar, en slags röd tråd som löper genom allt från mat till boende. Du kan välja att resa med guide eller på egen hand och bo på ekologiska hotell, hotell specialiserade på öl eller varför inte ett hotell där chokladfantasten får sitt lystmäte stillat. Det sistnämnda har visat sig vara mycket populärt och genom åren har allt fler resenärer upptäckt tjusningen med chokladinspirerade temaresor. Det finns fantastiska resmål att upptäcka för dig som älskar choklad och att resa.

Njut av choklad över hela världen

Du behöver inte resa långt för att kunna avnjuta choklad, men det finns även långväga destinationer för chokladfantasten. Här får du flera tips på hotell för chokladälskare! I Europa hittar du ett flertal hotell vars anläggningar är tillägnade dig som älskar choklad. Bland annat intill Piccadilly Circus i London och i vackra Bournemouth. På den karibiska ön Santa Lucia kan du bo mitt i den täta chokladplantagen. Det finns till och med hotell som erbjuder rum eller sviter med chokladtema, där du kan avnjuta chokladfondue och där delar av inredningen är tillverkad av choklad. Utöver ätbar inredning kan du även prova på pralintillverkning och få en lektion i hur choklad utvinns. Ett spännande sätt att fördjupa sig i den delikata chokladens värld!

Minnesvärda resor som garanterar smakupplevelser

Att resa kostar pengar och ifall semesterkassan har sinat kan du Låna pengar hos Sambla. Det är en smidig lösning för dig som hittat en prisvärd resa och som inte vill vänta med att ge dig iväg. Hos Sambla kan du jämföra bankernas priser och välja ett lånealternativ som passar just dina behov. Lägg ner minst ett par timmar på att planera din resa så att du inte missar några sevärdheter eller upplevelser. Har du tur så kanske du kan kombinera chokladprovningen med en kaffeprovning. Choklad och kaffe är två smaker som tillsammans ger dig helt nya smaksensationer. Om du inte vill planera resan själv kan du ta hjälp av en kunnig resebyrå som är specialiserad på temaresor inom chokladens värld.

Related Posts

_